Видео: Го допираа со СТАП и полеваа со СОК: А потоа ова ЧУДНО СУШТЕСТВО ги испрска со нешто УЖАСНО

Момчињата ја допирале со стап и ја полевале со сок смеејќи се, а потоа се изненадија непријатно.Група момчиња на една јапонска плажа забележале чудни суштества кои сакале малку подобро да ги запознаат.
Конечно успеале на едно од нив да му се доближат, па го допирале со стап, го превртувале и го полевале со сок. Чудното суштество едно време ја трпело оваа тортура, а потоа се обидело да се одбрани.
Погледнете како изгледаше тоа, во видеото на следната страна:

Група момчиња на една јапонска плажа забележале чудни суштества кои сакале малку подобро да ги запознаат.
Конечно успеале на едно од нив да

Пронајдете не на следниве мрежи: