Видео: Го малтретираше својот другар, а тогаш КАРМАТА му го возврати ударот…

 Веруваме дека овој ученик научи добра лекција…Ако на некој му правиме нешто лошо, тоа порано или подоцна ќе ни се врати, а тоа најдобро го почувствува овој немирен ученик кој го малтретираше другарот во училишната клупа пред себе. Веруваме дека научи добра лекција.
Кармата и тоа како е опасна работа.
Погледнете како се тоа изгледаше, и како се заврши, во видеото на следната страна:

 
Ако на некој му правиме нешто лошо, тоа порано или подоцна ќе ни се врати, а тоа најдобро го почувствува овој немирен ученик кој го малтретираше др

Пронајдете не на следниве мрежи: