Видео: Гола до појас го пречека разнесувачот на пица: Има добра причина за тоа

На овој разнесувач за пица сигурно нема да му пречи доколку овие девојки не му платат екстра за испораката, сепак добил еден оригинален и секако поубав бакшиш.Неколку девојки се опкладиле колку време ќе му биде потребно на разнесувачот на пица да ја донесе нивната вечера. Но на онаа девојка која ја изгубила опкладата сигурно не ѝ било многу пријатно да ја изврши задачата која ѝ била зададена- да се појави гола до појас пред момчето кое им ја донело пицата.
Погледнете ја реакцијата на момчето.

 
Неколку девојки се опкладиле колку време ќе му биде потребно на разнесувачот на пица да ја донесе нивната вечера. Но на онаа девојка која ја изгуби

Пронајдете не на следниве мрежи: