Видео: Градоначалникот Коце Трајановски го означи почетокот на ноќната трка во Скопје

Loading...

Градоначалникот Коце Трајановски го означи почетокот на ноќната трка во центарот на Скопје…Градоначалникот на градот Скопје Коце Трајановски, со револвер во рацете го одбележа почетокот на ноќната трка во центарот на главниот град.
 Погледнете

Видео: А1ОnГрадоначалникот на градот Скопје Коце Трајановски, со револвер во рацете го одбележа почетокот на ноќната трка во цент

loading...
Loading...