Видео: Хит на интернет – пијани тинејџери украле лама и ја возеле во трамвај!

Група пијани француски тинејџери во градот Бордо се упасени откако украле лама од локалниот циркус, ја шетале низ градот и ја качиле во трамвај. Петте тинејџери велат дека случајно се нашле во затворениот циркус каде си поиграле со животните и решиле да ја земат ламата по име Серж со нив. Најпрво сакале да земат зебра, но таа се покажала како тврдоглава и на крај ја земале ламата.
„Шеташе со нас мирно, како што би шетало едно добро куче“,  кажал еден од „храбрите“ момци.

 
Но, кога ламата им се оттргнала од контрола, патниците се исплашиле и го пријавиле инцидентот кај контролорите во возилото.
Иако биле уапсени тинејџерите биле ослободени, а ламата вратена во циркусот која дури и учествувала во преставата дента по бурната ноќ.
Петте тинејџери велат дека случајно се нашле во затворениот циркус каде си поиграле со животните и решиле да ја земат ламата по име Серж со нив. На

Пронајдете не на следниве мрежи: