Видео: ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Погледнете како изгледа КОГА РАКУН ќе се „начука“ како ЛЕТВА!

Ракунот „алкохоличар“ влегол во складот на фабрика за алкохол и неможел да одолее на искушението.  Погледнете како изгледа ракун „алкохоличар“, кога ќе се поднапие малку повеќе. Видеото несомнено ќе ве насмее, малиот ракун се тетерави лево, десно барајки излез.
Погледнете го видеото…Погледнете како изгледа ракун „алкохоличар“, кога ќе се поднапие малку повеќе. Видеото несомнено ќе ве насмее, малиот ракун се тетерави

Пронајдете не на следниве мрежи: