Видео-Хорор: Мајмун му ги одгризал и изел тестисите на едно бебе во зоолошка градина!

Мајмун во една зоолошка градина во Кина, му ги одгризал тестисите на осуммесечно бебе додека мајката го пресоблекувала. Момчето го преживеало нападот и сега закрепнува во болница, но, лекарите стравуваат дека тој никогаш нема да може да има свои деца. Мајмун во една зоолошка градина во Кина, му ги одгризал тестисите на осуммесечно бебе додека мајката го пресоблекувала. Момчето го преживеало нападот и сега закрепнува во болница, но, лекарите стравуваат дека тој никогаш нема да може да има свои деца.
Хорор во Кина! Мајмун во зоолошка градина во Кина,  нападнал бебе. Додека мајката му ја менувала пелената, мајмунот го нападнал бебето, му ги откинал гениталиите и ги изел.
Судејќи според изјавите се се случило за помалку од една секунда. Момчето по нападот е префрлено во болница. Докторите велат дека неговата состојба е стабилна и дека не е во животна опасност!
Имено, во зоолошката градина, која е атракција за туристите, мајмуните слободно се шетаат.Мајмун во една зоолошка градина во Кина, му ги одгризал тестисите на осуммесечно бебе додека мајката го пресоблекувала

Пронајдете не на следниве мрежи: