Видео: И ги фати градите додека известуваше во живо!

Новинарката Сабина имаше еден необичен момент додека известуваше од зоолошка градина.Градите на новинарката беа мета на мајмун од видот бабун, кој и ги зграпчи додека таа известуваше во зоолошката градина.

Сабрина известувала од фестивалот Лоди Грејп во Сакраменто кога во кадарот и  се придружил бабунот и во таа прилика ја фатил за гради.
Таа се обидела да му ја тргне шепата од градите, но неуспеала бидејќи бабунот Мики бил упорен во својата намера, а на видеото се гледа и дека ужива во тоа бидејќи не ја симнува насмевката од лице.
Сепак професионалноста на новинарката и донела смиреност, па таа дури и се пошегувала на сопствена сметка и со целиот инцидент.

 
„Мики се обидува да види какво чувство е тоа“, изјави таа за време на програмата во живо.

Откако се одјави, на мајмуноот Мики му се здосади, па ја остави Сабрина на мира.Градите на новинарката беа мета на мајмун од видот бабун, кој и ги зграпчи додека таа известуваше во зоолошката градина.

Пронајдете не на следниве мрежи: