Видео: Ибра чита шали на своја сметка: Златан еднаш бил на детектор за лаги. Уредот признал се!

Loading...

На Јутјуб е објавено кратко видео, во кое шведскиот репрезентативец и ѕвездата на француски ПСЖ Златан Ибрахимовиќ чита шали кои се упатени на негова сметка.Еве некои од нив:
– Златан еднаш бил на детектор за лаги. Уредот признал се.
– Златан еднаш убил два камена со една птица.
– Кога Марк Зукенберг го направил Фејсбук, веќе го чекало барање за пријателство од Златан.
– Златан не користи глувче, тој користи лав.
– Кога Златан бил дете, неговите родители спиеле во неговиот кревет кога биле уплашени.
– Кога Златан ќе дојде во вашата куќа, вие сте гостин.
– Името на таткото на Златан е Златан Јуниор.
Погледнете го видеото на следната страна:

Еве некои од нив:
– Златан еднаш бил на детектор за лаги. Уредот признал се.
– Златан еднаш убил два камена со една птица.

loading...
Loading...