Видео: Идиоти на деценијата – како НЕ треба да се возат супер автомобили!

Сите сакаат брзи и бесни автомобили, но…Сите сакаат брзи и бесни автомобили, но веројатно сите и ќе се согласат дека не секој треба да поседува скап и брз автомобил…
Погледнете го видеото и ќе сфатите за што станува збор:

Сите сакаат брзи и бесни автомобили, но веројатно сите и ќе се согласат дека не секој треба да поседува скап и брз автомобил…
Погледнете

Пронајдете не на следниве мрежи: