Видео: Играњето на шипка станува спортска дисциплина!

Loading...

Нова спортска дисциплина…Некогаш играњето на шипка беше синоним за проституцијата, но денес сè повеќе се сретнува како нормална вештина. Професионалната танчерка Никол на оваа вештина ја научи и Ријана за новиот спот.
Погледнете го видеото на следната страна…

 

Извор: think.mkНекогаш играњето на шипка беше синоним за проституцијата, но денес сè повеќе се сретнува како нормална вештина. Професионалната танчерк

loading...
Loading...