Видео: Имала проблеми со автомобилот, кога дошла кај автомеханичарот, доживеала ОГРОМНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ

Една жена гоо донела автомобилот на сервис жалејќи се на чудни звуци кои доаѓале од под него…Автомеханичарот Стив Бирд од Северна Каролина во својот живот поправил безброј автомобили, но кога една жена му го донела автомобилот жалејќи се на чудни звуци кои доаѓале од под него, ништо не можеше да го спреми за тоа што ќе го види.
После истрагата, излезе дека чудните звуци не биле знак за проблем со автомобилот. туку со нешто сосема друго…
Да не ви откриваме за што се работи, ве советуваме да го погледнете видеото и да откриете самите:

Автомеханичарот Стив Бирд од Северна Каролина во својот живот поправил безброј автомобили, но кога една жена му го донела автомобилот жалејќи се на

Пронајдете не на следниве мрежи: