Видео: Имале секс на автопат во текот на возењето!

Западно од Чикаго снимена е многу интересна сцена-секс во автомобил за време на возење.Постојат две можности-парот кој е снимен за време на секс, навистина да одлучил да ја запостави сигурноста и да се препушти на страстите или пак целата работа е наместена.
Но, со сигурност не може да се знае дали се работи за првото или за второто. Сепак со сигурност може да се види дека парот има секс во текот на возењето.
Тоа што најмногу збунува во целата приказна е како баш во тој момент снимателот се сконцентрирал на чинот, а воопшто не се забележуваат регистерските таблички. Исто така не е познато дека полицијата воопшто е пријавено вакво нешто.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: