Видео: Инцидент на кошаркарскиот натпревар Струмица-Лирија!

Loading...

Кошаркарот Бојан Трајковски во стил на ултимејт борач го удри Зоран Стојанов. Имено, Трајковски кои игра за Лирија го удри со глава Стојанов- кошаркарот на Струмица.
Мечот беше прекинат веднаш по инцидентот. 
Во продолжение може да погледнете што се случуваше на паркетот.
Имено, МКФ се очекува да му даде разрешница на случајот. За овој инцидент треба да бидат казнети барем половина од составите на струмичкиот и скопскиот тим.
Видео: vis.mkИмено, Трајковски кои игра за Лирија го удри со глава Стојанов- кошаркарот на Струмица.

loading...
Loading...