Видео: Избегале од журка за да имаат секс, но не очекувале дека ова може да им се случи!

Loading...

Еден пар реши да избега од забава одржана во двор со пријатели, но заборавиле дека прозорец од собата гледа токму кон дворот и дека завесите се тргнати.Како што стои во описот на видеото, не требало многу време за некој од друштвото да го крене погледот нагора и тогаш – почнува вистинската журка.
Видеото за 24 часа собрало 450.000 кликови.
Еве како изгледа кога имаш секс пред толку публика:

 
Како што стои во описот на видеото, не требало многу време за некој од друштвото да го крене погледот нагора и тогаш – почнува вистинската жу

loading...
Loading...