Видео: Изгледа како ОБИЧНА ФОТОГРАФИЈА од човек со брада, но што всушност е ОВА?

Она што украинецот Алкаш Палагниук го создава со чекан и шајки е неверојатно. 8 дена и 24 километри конец му беше потребно да го створи ова ремек дело.Личи дека е обична фотографија од човек со брада, но всушност се работи за нешто многу поинакво…
Она што украинецот Алкаш Палагниук го создава со чекан и шајки е неверојатно. 8 дена и 24 километри конец му беше потребно да го створи ова ремек дело.
Резултатот секако ве остава без зборови,а овој украинец добил повеќе од 500 понуди за кратко време откако видеото стана хит на интернет.
Погледнете на следната страна:

Личи дека е обична фотографија од човек со брада, но всушност се работи за нешто многу поинакво…
Она што украинецот Алкаш Палагниук го со

Пронајдете не на следниве мрежи: