Видео: ЈА СТАВИ РАКАТА ВО ЧУДНА ВИОЛЕТОВА СМЕСА, а тоа што го доби веднаш би го закачиле на ѕид!

Следете го упатството и нема да имате никаков проблемНе сме сите надарени за уметност! Меѓутоа, со помош на овој едноставен трик и тоа е можно. Било кој може да го креира ова уникатно уметничко парче и да ја декорира својата соба на необичен начин.
Се што ви треба е:
2 чаши алгинат (светло виолетова смеса која ортодонтите ја користат за печат од забот)
– Гипс
– сад
– Вода и мал нож
Следете го упатството и нема да имате никаков проблем.
Видеото е на следната страна:

 
Не сме сите надарени за уметност! Меѓутоа, со помош на овој едноставен трик и тоа е можно. Било кој може да го креира ова уникатно уметничко парче

Пронајдете не на следниве мрежи: