Видео: Јелена на Дивна: Ти неможеш ќерка ти да ја контролираш – има секс кај стигне!

Loading...

По инцидентот помеѓу Јелена и Дивна, кога првата ја нападна и искуба, поради што е номинирана, утрото на имотот започна во мошне напната и непријателска атмосфера“Ти неможеш ќерка ти да ја контролираш. Се е.е кај стигне. Сега ми е јасно на кого е…“, викаше Јелена, но очигледно Дивна не го слушна овој коментар бидејќи сите во групата се правеа дека не слушаат…Поточно, Лепи Мича ја убедуваше Дивна дека треба физички да и врати на Јелена и така да испадне “кралица“.
Нервозната Јелена од своја страна продолжува со навреди, но својот гнев го насочи најмногу кон Јелена Карлеуша:
“Јас тоа не го правам во коли, со телохранители итн…како мајка со деца и маж. Но добро, така мајка и ја воспитала. Мојата мајка би умрела да има ќерка како вашата“, вели  Јелена Голубовиќ.
Погледнете го видеото:

 
“Ти неможеш ќерка ти да ја контролираш. Се е.е кај стигне. Сега ми е јасно на кого е…“, викаше Јелена, но очигледно Дивна не го

loading...
Loading...