Видео: „Јовано Јованке“ каква што не сте ја слушнале досега

Loading...

Јовано, Јованке во малку поинаква извдба…Познатиот британски виолинист Нејџел Кенеди ја свири познатата “Јовано Јованке”.
Еве како звучи таа во негова изведба:

 
Познатиот британски виолинист Нејџел Кенеди ја свири познатата “Јовано Јованке”.

loading...
Loading...