Видео: Како изгледа кога началничка праќа секс порака додека е на седница на Собрание?

Loading...

Очигледно и било досадно за време на седницата на Собрание, па оваа началничка решила да прати порака со секс содржина. Иако на снимката не се гледа нејзиното лице, според информациите по светските медиуми станува збор за началничка на Службата за заеднички работи на Осјечко-барањската жупанија Романа Михаљевиќ. 
Погледнете како изгледа кога началничка праѓа порно СМС. 

 
Иако на снимката не се гледа нејзиното лице, според информациите по светските медиуми станува збор за началничка на Службата за заеднички работи на

loading...
Loading...