Видео: Како Македонец пцуе на комбиниран македонско-англиски јазик

Loading...

Урнебесно кратко видео кое дефинитивно ќе ве насмее до солзи. Погледнете како изгледа кога иселеник од Македонија ќе се обиде да го качи моторот на приколка, но нема да оди се’ според планот.
Потоа во афект следи пцовка искомбинирана на македонски и англиски. 
 
Погледнете како изгледа кога иселеник од Македонија ќе се обиде да го качи моторот на приколка, но нема да оди се’ според планот.
Пот

loading...
Loading...