Видео: Како жена нарачува убиство за својот маж!

Loading...

Жена од 21 година реши да нарача убиство на својот маж. Американката од Мичиген е осудена на доживотен затвор откако е фатена како нарачува убиство на сопствениот маж. 
Нејзината цел била да го нарача убиството на нејзинот маж, за да може да земе дел од неговото осигурување кое изнесувало повеќе од 400 илјади долари.
Погледнете како изгледа кога жена нарачува убиство на сопствениот маж!

 
Американката од Мичиген е осудена на доживотен затвор откако е фатена како нарачува убиство на сопствениот маж. 
Нејзината цел била да

loading...
Loading...