Видео: КАКОВ ТРИК: Зема прегорена сијалица и направи нешто ОРИГИНАЛНО за во секој дом!

После ова видео повеќе нема да фрлате стари сијалици.Штом ќе ви прегори сијалицата во домот, таа завршува во канта за ѓубре. Меѓутоа, дали знаевте дека од неа можете да направите корисни, интересни и пред се евтини работи за вашиот дом?
Ви носиме неколку начини на кои можете да искористите стара сијалица.
Така можете да направите вазна, свеќа, сад за спајалици…
Треба само да бидете внимателни но и способни.
Видеото е на следната страна:

Штом ќе ви прегори сијалицата во домот, таа завршува во канта за ѓубре. Меѓутоа, дали знаевте дека од неа можете да направите корисни, интересни и

Пронајдете не на следниве мрежи: