Видео: Ќе ти дадам 200 евра ако го тргнеш пешкирот!

Loading...

Погледнете ја „фората“ на интернет која за помалку од 20 часа ја погледнаа 1 милион луѓе. На Јутјуб имате можност да погледнете како се добиваат „лесни“ пари. Но, и да научите дека се се плаќа во животот-особено глупавоста.
Имено, ситуацијата е следна… Некој ѕвони на вратата, жената излегува од под туш, замотана во пешкир и ја отвара вратата.
На вратата е пријателот на нејзиниот маж…
Останатото погледнете го во видеото!

 
 На Јутјуб имате можност да погледнете како се добиваат „лесни“ пари. Но, и да научите дека се се плаќа во животот-особено глупаво

loading...
Loading...