Видео: Келнерка го претепа откако ја грабна за задникот!

Ако одите во Русија однесувајте се пристојно во баровите, без разлика колку алкохолни пијалоци сте испиле!Дека руските келнерки незгодни, најдобро беше потврдено од страна на ова видео, во кое се гледа како келнерка три пати удира маж кој ја фатил за задникот. Реакцијата на келнерката беше правилна, но таа изненади со нејзината итрина и снаодливост.
Видеото од барот е направено од страна на безбедносните камери, трае 53 секунди и го привлече многу внимание на “You Tube”.Дека руските келнерки незгодни, најдобро беше потврдено од страна на ова видео, во кое се гледа како келнерка три пати удира маж кој ја фатил за за

Пронајдете не на следниве мрежи: