ВИДЕО КОЕ ГИ ЗАГРИЖИ СИТЕ МАЈКИ: Детето си играше кога одеднаш позади него се појави…

Loading...

Мој син Бенџамин го посетуваат џуџиња! Така пишува во пораката под видеото објавено во април на Јутуб, кое во последните денови стана вистински хит на социјалните мрежи. „Бенџамин често комуницираше со невидливи пријатели а имаше и навика да седи во ќошевите од  куќата. Јас и мојот сопруг мислевме дека тоа е нормално за неговата возраст, се додека не го снимив ова!“- кажува исплашената мајка.
„Бенџамин тој ден се однесуваше доста нервозно, а сфатив и зошто кога одеднаш на телефонот здогледав мало суштество кое зад себе остави ужасен мирис“- вели мајката. 
Таа исто вели и дека овие мали суштества не се агресивни туку дека само понекогаш врескаат сред ноќ.
Она што е најинтересно е што ова видео не е исмеано со коментари, туку напротив и други ги раскажале своите слични искуства со овие суштества.
Погледнете го видеото…

 
„Бенџамин често комуницираше со невидливи пријатели а имаше и навика да седи во ќошевите од  куќата. Јас и мојот сопруг мислевме дека то

loading...
Loading...