Видео кое мора да го погледнете: Наместо на невестата, младоженецот и ја извади подвезицата на бабата

Loading...

Младоженецпт посегна по подвезицата на бабата, наместо на својата сопруга. Како е тоа можно?Станува збор за шега која традиционално се прави на свадбите во Америка каде што невестата му ги заврзува очите на младоженецот и наместо нејзината подвезица, му ја „подметна“ подвезицата на бабата кој тој треба да ја извади.
По оваа ситуација сите слатко се насмевнаа, а се надеваме и вие откако ќе го погледнете видеото.Станува збор за шега која традиционално се прави на свадбите во Америка каде што невестата му ги заврзува очите на младоженецот и наместо нејзината

loading...
Loading...