Видео: Кога ќе слушнете како Американец ја изговара кириличната азбука, цел ден ќе се смеете!

Еден студент од Србија кој моментално е во Америка, одлучил да го научи неговиот цимер Американец како се изговара кириличната азбука.Погледнете го видеото како Американец ја изговара нашата кирилична азбука, и цел ден ќе се смеете!Погледнете го видеото како Американец ја изговара нашата кирилична азбука, и цел ден ќе се смеете!

Пронајдете не на следниве мрежи: