Видео: Кога лифтот се отвори девојчето тргна да излезе но потоa се случи хорор…

Човекот не замислуваше дека ова девојче е толку опасно. Ова е едно од оние видеа кои не е можно да го опишете со зборови. Во ова видео може да видите едно мало девојче кое само влегло во лифт, а веднаш по неа во последен момент влегува маж кој очигледно имал лоши намери. 
Имено, неколку секунди кога лифтот се отворил девојчето тргнало да излезе а во тој момент човекот се обидел да ја застане. А потоа се случува нешто неочекувано. 
Погледнете го видеото!

 
Во ова видео може да видите едно мало девојче кое само влегло во лифт, а веднаш по неа во последен момент влегува маж кој очигледно имал лоши намер

Пронајдете не на следниве мрежи: