Видео: Кога мајка ти ќе те „скрши од ќотек“ пред цела интернет јавност

Само малку фалеше оваа девојка да се прослави со својот „неверојатен“ глас…Само малку фалеше оваа девојка да се прослави со својот „неверојатен“ глас, да се испромовира за да можат за неа да дознаат музичките скаути и продуценти, па конечно да ѝ тргне во животот. Но, одеднаш нешто тргна наопаку…
Се појави нејзината мајка со тенџере во раката, и  од старт ја пресече кариерата на ќерка си.
Огледнете го виедеото:

Само малку фалеше оваа девојка да се прослави со својот „неверојатен“ глас, да се испромовира за да можат за неа да дознаат музичките с

Пронајдете не на следниве мрежи: