Видео: Кои трендови за убавина неможат да ги поднесат мажите?!

Loading...

 
Додека жените се склони да прифатат голем број трендови кога е во прашање убавината, за многу од мажите можеби токму тие трендови се неподносливи.
Иако многу од жените поголемо внимание обраќаат на некои модни трендови како што се вештачките трепки, откачен и шарен маникир, екстензии…и да не набројуваме понатаму, мажите не се љубители на наведеното. 
Како што на многу од жените им пречи кога мажите ќе нанесат голема количина на колонска вода или пак на косата ќе стават премногу гел, така и на мажите им пречат некои трендови на кои жените не можат да им одолеат.
Погледнете за кои трендови станува збор, а на кои од нив мажите се алергични.  
Додека жените се склони да прифатат голем број трендови кога е во прашање убавината, за многу од мажите

loading...
Loading...