Видео: Кој би купил волку „одвратен“ производ за во бањата?

Loading...

Познато е дека на интернет можат да се најдат разно разни производи и изуми кои луѓето ги продаваат. Но сепак, волку „одвратен“ производ се уште не сте виделе…Замислете во бањата наместо стандардната – железна или пластична пумпица за сапун, да имате едно малку повеќе „необично“ пакување на истиот.
Ова е вашата вистинска можност – за помалку од 7 долари можете да имате огромен нос залепен на плочките во бањата од кој, кога ќе го притиснете, ќе потече сапун.
Погледнете, дали би ви се допаднало да имате вакво нешто во бањата?

Замислете во бањата наместо стандардната – железна или пластична пумпица за сапун, да имате едно малку повеќе „н

loading...
Loading...