Видео: Која е тајната на хит видеото кое ги измами луѓето ширум светот?

Во преполниот океан со интернетски хитови, минатиот месец само едно видео се издвои со тоа што ги наведе гледачите да ги бараат грешките, односно деталите со кои ќе откријат дали снимката е лажна и монтирана.Станува збор за видео на шведската компанија „Tumba Ping Pong“, а на „YouTube“ е објавено видео во кое детално се објаснува како Швеѓаните успеале да ги измамат луѓето ширум светот.
Еве како изгледа тоа чекор по чекор. 

 
Станува збор за видео на шведската компанија „Tumba Ping Pong“, а на „YouTube“ е објавено видео во кое детално се објаснува

Пронајдете не на следниве мрежи: