Видео: Коњската мува го добила името по Бијонсе!

Loading...

Една врста коњска мува, депонија во Нов Зелан, гуштер…Погледнете ги чудните работи кои носат име по светските ѕвезди.„BuzzFeed” објави видео со најчудните работи кои носат имиња на некои познати ѕвезди.
Можеби не е чудно што аеродромот во Ливерпул го носи името на Џон Ленон, но, не се слуша секој ден дека некоја врста на коњска мува го добила името по Бијонсе.
Уште почудно е што една депонија во Нов Зелан носи име на Џон Клиз после неговата посета на земјата.

 
Исто така Том Круз имал желба секој ден да ја гледа својата неродена ќерка па купил апарат за ултразвук, набрзо е донесен закон според кој апаратот е именуван по него.
Погледнете го видеото
 
„BuzzFeed” објави видео со најчудните работи кои носат имиња на некои познати ѕвезди.
Можеби не е чудно што аеродромот во Ливер

loading...
Loading...