Видео: Корисен совет за вашиот денешен ручек

Џек Скалфани ќе ви даде многу корисен совет како правилно да исецкате кромид. Знам дека многу плачете од него, па затоа еве ви еден корисен прилог. Погледнете го видеото и научете како успешно и ситно да исецкате кромид, без да пуштите солзи.
Споделете го овој совет со вашите пријатели!

Знам дека многу плачете од него, па затоа еве ви еден корисен прилог. Погледнете го видеото и научете како успешно и ситно да исецкате кромид, без

Пронајдете не на следниве мрежи: