Видео: Користејќи стероиди направил неверојатна трансформација на телото

Loading...

Отсекогаш сакавте да дознаете како би можеле за една година да изгледате како ѕверот на Фантастичната четворка?!Доколку имате повеќе пари за трошење и силна  мотивација слободно пробајте.
Ова видео само кажува колку се користат хемикалии во овој спорт и за да бидеш на врвот мора да користиш некои од тие хемикалии.
Ова е само информативно видео, секој си прави своја математика дали вреди вакво нешто или не!
Погледнете:

Доколку имате повеќе пари за трошење и силна  мотивација слободно пробајте.
Ова видео само кажува колку се користат хемикалии во овој

loading...
Loading...