Видео: Кошаркарките на Србија во ритамот на Харлем Шејк

Бронзениот успех на Европското првенство прославен на овој начин.Младите кошаркарки на Србија во ритамот на Харлем Шејк го прославија големиот успех на Европското Првенство за кошаркарки до 18 годишна возраст.Младите кошаркарки на Србија во ритамот на Харлем Шејк го прославија големиот успех на Европското Првенство за кошарка

Пронајдете не на следниве мрежи: