ВИДЕО: Кошаркарски натпревар прерасна во масовна тепачка!

Натпреварот меѓу Билбао и Лаборал Куча од шпанската кошарска лига заврши неславно, бидејќи пред самиот финиш натпреварот дојде со масовна тепачка на паркетот.Кога веќе стана јасно дека домаќините ќе бидат победници на натпреварот, еден од кошаркарите на Лаборал стартуваше грубо врз Дејан Тодоровиќ од Билбао.
Целата ситуација брзо ескалираше и прерасна во масовна тепачка, во која не се знаеше кој кого удира.Кога веќе стана јасно дека домаќините ќе бидат победници на натпреварот, еден од кошаркарите на Лаборал стартуваше грубо врз Дејан Тодоровиќ од Бил

Пронајдете не на следниве мрежи: