Видео: КРИЈАТ СТРАШНА ТАЈНА: Еве зошто седиштата во автобусите секогаш се шарени!

Внимавајте со какви автобуси се возите и што спуштате покрај себе.Дали некогаш сте се запрашале зошто седиштата во автобусите се секогаш шарени, како да „излегле“ од 70-тите години на минатиот век?
Седумдесетите навистина одамна поминаа, но нивни детали се уште можат да се најдат по автобусите. Но, шега на страна, ваквите седишта кријат и тоа како страшна тајна.
Имено седиштата во автобусите се толку валкани што неретко предизвикуваат разни алергии, настинки, но и сериозни болести. Според тоа, внимавајте со какви автобуси се возите.
Во видеото кое следи погледнете колку се автобусите „чисти“. 

Дали некогаш сте се запрашале зошто седиштата во автобусите се секогаш шарени, како да „излегле“ од 70-тите години на минатиот век?

Пронајдете не на следниве мрежи: