Видео: Куќата му горела, а тој го спасувал пивото!

Волтер Серпит од Охајо гледал телевизија кога во неговата куќа избил пожар.Серпит и уште петте возрасни луѓе и двете деца веднаш излегле од куќата, но, тој решил да се врати.
„Имав неколку пива внатре, морав да се вратам по нив“-изјавил тој.

 
Серпит и уште петте возрасни луѓе и двете деца веднаш излегле од куќата, но, тој решил да се врати.
„Имав неколку пива внатре, морав

Пронајдете не на следниве мрежи: