Видео: КУТРАТА НЕВЕСТА – Вас ќе ве насмее, но на неа и се плаче…

Loading...

Замислете како се почувствувала оваа кутра невеста откако и се случи вистински кошмар на нејзината венчавка.Замислете како се почувствувала оваа кутра невеста откако и се случи вистински кошмар на нејзината венчавка.
Пријателите на младоженецот само сакаа да се пошегуваат со младенците, но изгледа малку претераа со својата шега.
Погледнете го ова видео кое ќе ве насмее, но верувајте дека на невестата не и било до смеење.

Замислете како се почувствувала оваа кутра невеста откако и се случи вистински кошмар на нејзината венчавка.
Пријателите на младоженецот са

loading...
Loading...