Видео: Мајли не застанува- Овој пат е целосно гола во спот!

Loading...

Ако го погледнете новиот спот за песната „Wrecking ball“ на проблематичната Мајли Сајрус, не дозволувате да бидете прелажани од првите неколку секунди кога таа плаче, затоа што ако сте малку трепеливи и продолжите да гледате, ќе има и што да видите.Дека од лошото може да биде полошо, секојдневно покажува младата Мајли.
После нејзиниот настап на MTV, каде  еротски играша во оскуден бикини костим со боја идентична на нејзината кожа. Со овој  настап таа го згрози целиот свет.
Но, сега има новости од неа- нејзиниот најнов спот во кој таа е ни помалку ни повеќе туку ГОЛА!
Погледнете што Мајли прави во видеото!
 Дека од лошото може да биде полошо, секојдневно покажува младата Мајли.
После нејзиниот настап на MTV, каде  еротски играша во оскуден

loading...
Loading...