Видео: Маж и се додворува на својата жена откако го загубил помнењето

Loading...

Откако мажот го загубил помнењето, започнал да и се додворува на својата сопствена жена, бидејќи не се сеќавал која е таа.По една тешка операција, овој маж се буди под силно дејство на анестезија. До него ја гледа својата сопруга, на која не се сеќава по операцијата.
Таа многу му се допаѓа и почнува да и дели комплименти. Информацијата дека таа му е сопруга за него е вистински шок.
Погледнете како изгледа сето тоа на видеото во прилог.
kurir.mkПо една тешка операција, овој маж се буди под силно дејство на анестезија. До него ја гледа својата сопруга, на која не се сеќава по операцијата.

loading...
Loading...