Видео: Мислел дека го чека сигурна смрт, а всушност пријателите го наместиле

Loading...

Скриена камера која на почетокот може да ве исплаши, но на крај слатко ќе ве насмее. Кевин снимал скриена камера на озлогласените улици на Комптон, но не знаел дека неговите пријатели ќе се пошегуваат на негова сметка.
Погледнете за што точно станува збор. 

 
Кевин снимал скриена камера на озлогласените улици на Комптон, но не знаел дека неговите пријатели ќе се пошегуваат на негова сметка.
Погле

loading...
Loading...