Видео: Мистериозно летачко суштество се појави на небото!

Loading...

На небото над Сантијаго се појави мистериозно летачко суштество. Граѓаните на Сантијаго го снимија ова летачко суштество, за кое се уште нема објаснување што е. 
Видео снимката беше прокоментирана во една емисија, а оние кои веруваат во НЛО, сметаат дека ова е уште еден доказ дека вонземјаните се околу нас. 
Погледнете за што станува збор. 

 
Граѓаните на Сантијаго го снимија ова летачко суштество, за кое се уште нема објаснување што е. 
Видео снимката беше прокоментирана во

loading...
Loading...