Видео: Момче кое умее да ја изговори секоја реченица наназад!

Loading...

Станува збор за 10-годишно момче од Шкотска.Оваа момче има  неверојатниот талент.
Во видеото кое e поставeно на Youtube се  гледа како малиот Камерон може да го изговори секоја реченица наназад..
Погледнете го видеото. Оваа момче има  неверојатниот талент.
Во видеото кое e поставe

loading...
Loading...