Видео: Момци, истакнете ги вашите мускули за само 60 секунди!

Дали се уште сe потите и мачите во теретана?! Време е да престанете со тоа, сега можете да облечете само една маица и да ги покажете вашите “мускули”.Ова им паднало на памет на двајца претприемачи кои ги дизајнирале “мускулестите маици” за кои велат дека се огромен хит.
Американскиот боксерски тренер Ash Bhunnoo и неговиот пријател Ricky Robinson поминаа цела година обидувајќи се да го усовршат “moob-busting” елекот за мажи. Нивното сведоштво за зголемување на машката суета се носи под нормални кошули и вклучува: рамен стомак, пошироки рамена, па дури и зголемен бицепс.
За овој измум велат: Постојат слаби момци кои се совршено здрави, но кога излегуваат навечер се враќаат тотално исфрустрирани, па затоа решивме дека е време да се преземе нешто и да им се помогне.

“Многу наши клиенти доаѓаат од Калифорнија. Не знаеме зошто, но суетата на Американците е голема и сакаат да изгледаат средено. Околу Medway можеме да кажеме дека е лудило, и да, воопшто не е смешно, тоа е корисен машки градник” – велат тие.
“Всушност, овие елеци се доста практични и не може да се каже дека ги носите. Инсистиравме да се каже разликата при допир или со голо око, никој тоа не го стори. Се обидовме да ги изработиме од различни материјали, но еве конечно го имаме решението”.Ова им паднало на памет на двајца претприемачи кои ги дизајнирале “мускулестите маици” за кои велат дека се огромен хи

Пронајдете не на следниве мрежи: