ВИДЕО: Мравка проба капка вотка. По неколку минути започна вистинско шоу!

Кога ќе видите како оваа мравка се тетерави по блиската среда со капка вотка, ќе ви се насолзат очите од смеење.Дури и мравките се склони кон опивање!
Ова видео го докажува тоа, кога една мравка се најде во близина на капка вотка и реши да ѝ се доближи. Па малку да ја помириса.
Но, изгледа тоа било премногу за неа, па по неколку минути почнала да се тетерави.
Да се надеваме дека не претрпела голема главоболка по мамурлакот.
Погледнете го видеото:Дури и мравките се склони кон опивање!
Ова видео го докажува тоа, кога една мравка се најде во близина на капка вотка и реши да ѝ се доближ

Пронајдете не на следниве мрежи: