Видео: Му простила на поранешното момче кое ја прободело 32 пати!

Му простила на поранешното момче кое ја прободело 32 пати!„Му нудам прошка и му простувам. Простувањето е знак дека сте расчистиле со нешто, а кога ќе му простите на некој што ви нанел болка, му ја одземате моќта“, изјавила таа во понеделникот по изрекувањето на пресудата.
Роберт Бартон изјавил дека се кае и молел за прошка пред изрекувањето на пресудата во судницата на областа Пинелас во Флорида.
Се обидел својот гнев да го објасни со  нелекуваното биполарно нарушување, но судијата Кит Мејер го осудил на доживотна робија без можност за ослободување.
Во јануари 2012 година, тој дури 32 пати ја прободел 21-годишната Мелиса, при што најпрвин како оружје користел џебно ноже, за потоа да зграпчи поголем нож.

 
Мелиса останала парализирана поради убодите!.
Исто така таа излегла од судницата со своето ново момче Камерон Хил.
Таа додава дека не жали поради нападот бидејќи да не се случело тоа немало да го запознае Хил.
 „Многу сум благодарна што засекогаш ќе остане во затвор. За тоа што ми го направи, мислам дека доживотната робија е единствената правична казна“, изјавила Мелиса. „Ме прободуваше со ножот повторно и повторно, а јас се обидував да се одбранам бидејќи знаев дека сака да ме прободе во очите и срцето“.
 
„Му нудам прошка и му простувам. Простувањето е знак дека сте расчистиле со нешто, а кога ќе му простите на некој што ви нанел болка, м

Пронајдете не на следниве мрежи: