Видео: МУ СЕ ПРИСТОРИЛО ДЕКА НЕКОЈ ГО СЛЕДИ: А кога погледнал зад себе…

Ситуацијата во која се најде овој човек личи на сцена од хорор филм. Имено овој сурфер уживал во водите на една плажа во Австралија се додека не забележа нешто чудно.Сурферите скоро секогаш се бестрашни. Меѓутоа тоа е така се додека не се најдат во голема опасност.
Ситуацијата во која се најде овој човек личи на сцена од хорор филм. Имено овој сурфер уживал во водите на една плажа во Австралија се додека не забележа нешто чудно.
Него му се присторило дека некој го следи, а кога се свртел зад себе, имал што да види.
Зад него имало огромна бела ајкула. На видео снимката може да се слушне како овој човек забрзано дише од страв.
Како завршила неговата драма можеме само да си претпоставуваме.
Погледнете го видеото:

Сурферите скоро секогаш се бестрашни. Меѓутоа тоа е така се додека не се најдат во голема опасност.
Ситуацијата во која се најде овој човек

Пронајдете не на следниве мрежи: